…una de galetes: GALETES DE XOCOLATA

L’Alis, des de Horsham, ens envia aquesta recepta de galetes. Ens comenta que li van quedar molt bé i són fàcils de fer. Ens recomana que no les couen més del compte perquè després quan es refreden queden una mica més dures. Jo crec que és una d’aquelles receptes que es poden fer amb els nens. Segur que s’ho passaran molt bé i després podran gaudir d’unes boníssimes galetes de xocolata.

Ingredients:

75 gr de sucre moreno

75 gr de sucre blanc

75 ml d’oli de girasol

1 ou gran batut

125 gr de farina

1 culleradeta (mida te) d’essència de vainilla

1 culleradeta (mida te) de llevat químic (tipus Royal)

1/2 culleradeta (mida te) de bicarbonat

75 gr de xocolata negra toscament trencada o xips de xocolata

75 gr de nous toscament trencades

Preparació:

* Barregem els dos sucres i l’oli. hi afegim l’ou i remenem de nou. Hi afegim la farina i rmemenem per integrar bé.

* Quan tinguem la massa lligada com a la foto hi afegim la xocolata (jo he utilitzat les xips de xocolata de Mercadona) i les nous picades. Amb una cullereta agafem les boletes de massa i les col·loquem a sobre de paper de forn en una safata. Amb la mateixa cullera les apretem una mica perquè quedin planes.

* Posem la safata al forn durant 15 minuts a 165º o fins que tinguin les vores una mica torrades. Penseu que un cop fora del forn s’endureixen. Les treiem del forn i les deixem refredat sobre una reixa.

Bon profit!

Alis

IMG-20140426-WA002

Aquesta entrada ha esta publicada en Cuina per a nens i nenes de 3 a 100 anys i escaig, Receptes D'esmorzar O De Berenar, Receptes de postres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *