…una de PASTÍS: Pastís de xocolata de la Carme

Aquesta recepta, juntament amb d’altres de pastissos, me la va enviar la Carme ja fa molt de temps. Després de tant que he trigat en publicar la teva recepta, espero que t’agradi…

El que he de dir és que el pastís està per llepar-se els dits. als que us agradi la xocolata no dubteu en tastar-lo.

Ingredients:

3 ous

1 iogurt

3 mides del iogurt amb farina (pot ser farina integral), pots fer la meitat amb Maizena

2 mides del iogurt amb sucre (pot ser sucre de canya)

1 sobre de llevat Royal

1 mica de yogurt d’oli de girasol per pastissos

Cacau 100% Valor en pols

250 gr de xocolata Torras per fondre

Preparació:

* Separarem les clares dels rovells, les clares les batem amb les varilles, amb el sucre a punt de neu. Afegim els rovells, el iogurt, la farina, l’oli i el sobre de llevat Royal, i posteriorment afegim el cacau fins que sigui fosc.

* Posem un fons amb oli o mantega per a que no s’enganxi i el forn a 180º, 40-45 minuts. Quan estigui cuit el deixarem refredar.

* Fonem la xocolata al bany Maria, amb una miqueta de llet o mantega o crema de llet, quan sigui fosa la posem per sobre del pastís que allisarem amb un ganivet mullat. Refredarem i per sobre el podem enfarinar amb una mica de cacau en pols.

* Amb la base podem fer 50000000 pastissos amb fruita, fruits secs, xocolata blanca, etc.

Que vagi de gust!

Carme

pastís de xocolata

Foto feta per la iaia Laura

Bo, bo de veritat!!!



Aquesta entrada ha esta publicada en Receptes D'esmorzar O De Berenar, Receptes de postres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: …una de PASTÍS: Pastís de xocolata de la Carme

  1. Guillem diu:

    El que més m’ha agradat ha sigut el cor de la decoració <3! És possible veure una imatge de com queda un tall d'aquest pastís, per veure'n l'interior!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *