…una de PASTÍS: Pastís de llimona amb ous de Pasqua

Ja s’acosta el dia de la MONA i ens hem de posar a la cuina per fer una mona que agradi als més petits i evidentment també als més grans. Us deixo una recepta que ens ha enviat l’Alis des de Horsham. M’ha explicat que aquest cap de setmana van organitzar activitats per recollir fons per la lluita contra el Càncer. Demanaven voluntaris o bé productes elaborats a casa que es poguessin vendre per recaptar diners. L’Alis va preparar aquest pastís i em va passar la recepta.

Ingredients:

1 base de pa de pessic (recepta del iogurt)

Ingredients per la cobertura “Butter cream”:

75 gr de mantega

175 gr de sucre glas

1 llimona

Decoració:

Ous de Pasqua i d’altres figures de xocolata o els guarniments que més us agradin

Preparació:

* Feu la base del pastís seguint les instruccions de la recepta del pastís de iogurt. El deixeu refredar i mentrestant prepareu la cobertura, butter cream

* Estovar la mantega i barrejar-la amb el sucre glas. Ratllar la pell de la llimona i afegir-la a la mescla anterior. Espremeu la llimona i escalfeu un punt el suc. L’aneu afegint de mica en mica mentre remeneu la barreja.

* Poseu la crema per damunt del pastís. Si li voleu donar una mica més de color al pastís podeu afegir a la crema, abans de posar-la al pastís, una mica de colorant alimentici. Deixeu el pastís a la nevera una bona estona. I ara només queda decorar-lo amb els ous de xocolata o el que hagiu comprat per a la seva decoració.

Bon profit!

Alis

Aquesta entrada ha esta publicada en Cuina tradicional, Receptes D'esmorzar O De Berenar, Receptes de postres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *