…una de IOGURT: Pa de pessic

Aquest pastís segur que tots el coneixeu i el sabeu fer. Però si encara hi ha algú que el coneix aquí us deixo la recepta.

Ingredients:

1 iogurt natural o de llimona

2 mesures de sucre

3 mesures de farina

3 ous

1 sobre de llevat

1 llimona

1/2 mesura d'oli d'oliva

mantega

Preparació:

* Enceneu el forn a temperatura alta, uns 200º. Mentrestant bateu els ous i mescleu el iogurt, el sucre i la farina barrejada amb el llevat.

* Ratlleu la pell de la llimona i espremeu el suc. Ho barregeu amb la pasta anterior. Ara hi afegiu l'oli i ho seguiu mesclant tot.

* Agafeu un motlle i l'unteu amb la mantega, aboqueu la pasta dins del motlle. I l'introduiu dins del forn. Baixeu una mica la temperatura, la poseu a 165º aproximadament.

* El deixeu coure 45 minuts. El punxeu amb un escuradents i si aquest surt net vol dir que ja està cuit. Quan el pastís estigui fred el treieu del motlle i ja es pot menjar.

Bon profit! Pregunteu a la iaia Mercè si el pastís que li vàrem fer pel seu aniversari va quedar bo o no.

Laura

[@more@]



Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *