Bunyols de bacallà amb all i julivert

Aquests bunyols ens el va ensenyar a fer la iaia Mercè. A ella li quedaven boníssims. En l’actualitat els fem la Cris i jo, però he de reconèixer sincerament que a la Cris li queden molt millor que a mi. Es pot dir que tan bons com els que feia la iaia Mercè.

Ingredients:

Bacallà sec esmicolat

1 ou

Alls i julivert (la quantitat al gust de cadascú)

2 cullerades de farina blanca

Oli d’oliva

Preparació:

* Renteu el bacallà o bé el poseu en remull una estona. Això depèn de si us agrada més o menys salat. L’apreteu bé perquè deixi anar l’aigua. Bateu l’ou en un plat fons. A continuació talleu ben petit els alls i el julivert, podeu posar-ne la quantitat que us agradi.

* Afegiu l’all i el julivert a l’ou batut i també el bacallà. Ho remeneu bé i a continuació hi afegiu la farina. Quan tots els ingredients estiguin ben barrejats, si us queda massa espés hi podeu afegir una mica d’aigua, ho reserveu.

* Poseu força oli en una paella i quan estigui ben calent, aneu tirant dins de la paella cullerades de la pasta del bacallà. Procureu que no es toquin les cullerades de pasta que aneu tirant dins de la paella. Quan estiguin doradets d’un costat els gireu perquè es facin de l’altra banda.

* Els aneu retirant de la paella i els col·loqueu al damunt de paper de cuina perquè deixin anar l’oli que sobra. Repetiu l’operació fins que s’acabi tota la pasta. Després els passeu en una safata i ja es poden servir. Fets del moment estan molt bons, però d’un dia per l’altre també. Esperem que us agradin.

Bon profit!

Iaia Laura

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Bunyols de bacallà amb all i julivert

  1. Guillem diu:

    Anna, una recepta tan senzilla i tan deliciosa eh? No hi ha com tenir una àvia que ens ensenyi aquestes receptes per a poder-ne gaudir, igual que va fer la Yaya Sole!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *