…una de NADAL: Idees barates per a la decoració de Nadal

Aquest any sembla ser que no cobrarem la paga extra de Nadal a l’escola. Hem de ser positius i pensar que millor tenir feina, salut i amor, que no pas cobrar la paga i que et falti tota la resta. Per aquest motiu crec que he tingut algunes idees que ens ajudaran a estalviar en les despeses innecessàries que habitualment fem per aquests dies. Per tant us deixo aquí el que hem fet o bé estem fent a casa per guarnir la casa. He de ser sincera i dir-vos que vaig presentar la proposta de les boles a la meva escola i no va tenir gaire èxit. Em van comentar que potser les tires de paper eren massa llargues i aleshores no es veien gaire bé les boles. Però tot i així us deixo la proposta per si li podeu donar un toc personal i potser us quedarà millor que a mi.

* Les propostes:

* BOLES per penjar a l’arbre o a qualsevol altre lloc

* CALENDARI D’ADVENT un tren fet amb caixes de sabates

* ARBRE DE NADAL el de l’any anterior “maquejat”

Proveu-ho! I ja m’explicareu el resultat…

iaia Laura

Aquesta entrada ha esta publicada en Curiositats, Recepta de Nadal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *