…una de BACALLÀ: Pastissets de bacallà

Us suggerim que no només proveu la recepta amb bacallà, ja que es pot fer amb tot tipus de peix de carn blanca.

Ingredients:

4 Patates grans

4 talls de bacallà

Farina de galeta

Farina

Un manyoc de cebes tendres

Julivert

Sal

Pebre

Oli d’oliva

1 ou

1 cullerada de mantega

Preparació:

* Bullim les patates pelades i un cop cuites les aixafem amb la mantega. Després, hi afegim les cebes tendres picades ben fines i el julivert, ho barregem.

* Mentre bullim les patates, fem el bacallà al vapor, no el fregim ni el bullim. No l’hem de coure excessivament per poder laminar-lo en trossos mitjans. El deixem refredar, el fem a làmines mitjanes i el mesclem amb el puré espès de patata. Deixem refredar de nou.

* De la barreja fem els pastissets, tipus hamburguesa d’uns 2-3 centímetres de grossor.
Els arrebossarem de la següent manera: fem un bany de farina, un bany a l’ou i finalment, un a la farina de galeta. Un cop ho hem fet amb tots els pastissets, els deixem a la nevera un parell d’hores aproximadament.

* Ara, ja són llestos per fregir. Posar només una mica d’oli a la paella, sempre millor si és antiadherent. Fregir-los fins a daurar-los, ja que els ingredients ja estan cuits.

Esperem que us agradin. Bon profit!

Alicia i Kevin

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *