…una de BACALLÀ: Bacallà amb verdures

Recepta per mantenir la línia.

Ingredients:

4 talls de llom de bacallà

1 albergínia

1 pebrot vermell

1 ceba

1 carbassó

1 pot de tomàquet tritutat

Sal i pebre

una cullaredeta d’oli d’oliva

Preparació:

* En una paella bastant fonda i antiadherent posar-hi totes les verdures tallades a daus petits i l’oli d’oliva. Salpebrar al gust, tapar i deixar-ho coure a foc molt lent. Remeneu de tant en tant perquè les verdures es coguin homogèniament.

* Quan estiguin gairebé cuites, afegiu el pot de tomàquet triturat i coure durant 15 minuts pujant una mica el foc. Afegir dins el tomàquet i les verdures els filets de bacallà fins que es coguin. Baixeu el foc perquè el peix es courà molt ràpidament.

* Servir un filet amb salsa de tomàquet i verdures. Si no hi suqueu molt de pa, es pot dir que és un plat molt baix en calories. Podeu variar les verdures al gust, jo a vegades hi afegeixo pastanaga també.

Espero que us agradi. Bon profit!

Alícia i Kevin

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *