…una de MONGETES BLANQUES: Mongetes blanques amb bacallà i allioli al forn

Aquesta recepta és molt complerta i si voleu només cal que l'acompanyeu d'una bona amanida verda. Jo utilitzo el bacallà que venen congelat que ja està remullat i desalat, és molt pràctic.

Ingredients:

2 talls de bacallà remullat

1 pot de mongetes blanques per 2 persones

1 pebrot vermell

1 pot de tomàquet triturat

1 ou

4 alls

oli d'oliva

sal

farina blanca

Preparació:

* Deixeu descongelar el bacallà i l'escorreu. Poseu oli en una paella i quan estigui calent fregiu el bacallà després d'haver-lo enfarinat. El col·loqueu en una safata de forn en fileres, de manera que els talls de bacallà no es toquin entre ells.

* En el mateix oli que heu fregit el bacallà hi fregiu el pebrot tallat molt petit. Quan estigui cuit, tireu el tomàquet triturat i ho saleu. Escorreu les mongetes i les poseu pels costats del bacallà. Ha de quedar com una quadrícula.

* Quan la salsa estigui cuita la tireu per damunt de les mongetes. Ara feu un allioli tal com tingueu per costum. Tireu l'allioli per damunt dels talls de bacallà. Enceneu el forn i ho gratineu. Aneu en compte perquè l'allioli es crema enseguida. I ja es pot servir.

Bon profit! Espero que us agradi.

Laura

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: …una de MONGETES BLANQUES: Mongetes blanques amb bacallà i allioli al forn

  1. GuiLLeM diu:

    Vaig rebre la promesa de menjar-ne, però alguna gent promet i després no compleix, quin país!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *