…una de FRUITES EXÒTIQUES: Amanida amb figues seques i bacallà

Aquesta recepta va ser ideada a partir d'anar provant d'afegir ingredientas a l'amanida i al final em va quedar boníssima. Si us agraden els contrastos entre dolç i salat, segur que us agradarà.

Ingredients:

3 figues seques per persona

1 tall de bacallà desalat per persona

Enciam

Tomàquet d'amanir

Olives negres d'Aragó

Oli d'oliva, sal.

Vinagre de Módena

Preparació:

* Coeu el bacallà com més us agradi, fregit, bullit o bé a la "papillote" (embolicat amb paper d'al·lumini i fet a la planxa). Un cop cuit el deixeu refredar i el poseu en el plat on servireu l'amanida.

* Renteu l'enciam i el tomàquet, ho talleu a bocins i ho poseu al plat al voltant del bacallà. Ho amaniu amb l'oli, la sal i el vinagre. Talleu a daus les figues seques i ho barregeu amb l'amanida.

* I poseu les olives pel damunt, i ja ho podeu servir.

Bon profit!

Iaia Laura

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *