Oktoberfest a Barcelona

Properament es celebrarà a Barcelona la festa de la cervesa, l’Oktoberfest a Barcelona, germana petita de la famosa Oktoberfest de München, on enguany s’hi celebra la 179ena edició!

Mai he tingut la sort de poder visitar l’Oktoberfest de Múnic, però sí que he estat a la Erlanger Bergkirchweih que se celebra a una altra localitat bavaresa, Erlangen. Així com a Múnic hi ha vora 7 milions de visitants, en aquesta arriben gairebé al milió i mig, que no està gens malament.

Aquesta edició catalana de la famosa festa de la cervesa, se celebra al Parc del Fòrum a Barcelona el cap de setmana del 12 al 14 d’octubre. Habilitaran carpes amb una superfície total de 1000m² per a poder gaudir de bon ambient a l’aire lliure i bona cervesa. L’horari serà de 12h00 a 1h30, excepte diumenge que tancaran a les 22h00. La cerimònia inaugural, amb l’obertura del primer barril, se celebrarà divendres 12 d’octubre a les 12h00.

L’accés a la festa és gratuït i l’organització permet reservar taula per tal de no quedar-se sense lloc.

Les cerveses presents a l’esdeveniment es divideixen en:

 • Cerveses alemanyes:
  • Paulaner
  • Altres cerveses
 • Cerveses escoceses, irlandeses i angleses:
  • Guinness
  • Murphy’s
  • Newcastle
 • Abadia:
  • Affligem
  • Legado de Yuste
 • Cerveses belgues:
  • Judas
  • Maes Pils
  • Mort Subite
 • Lagers internacionals:
  • Foster’s
  • Birra Moretti
 • Cerveses especials:
  • Desperados
 • Sidres:
  • Strongbow
  • Bulmers

Aquí podeu trobar una petita explicació de cada cervesa present a l’esdeveniment. A més a més, gaudireu de la cuina tradicional bàvera, música en directe i DJs. També hi haurà una zona infantil per tal que els menuts no hagin de triar la cervesa per passar-s’ho bé, almenys fins que compleixen l’edat legal!

Guillem

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Amb canalla, Ambient familiar, Cuina bavaresa, Cuina tradicional, Entre 10€ i 20€, Música en viu, Poblenou, Temàtic i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *