La cuina de l’Uribou

El xef Atushi Takata (‘tcp’ Taka i ex-cuiner de Tempura-Ya, ICHO i Sakura-Ya) és el responsable que l’estiu de 2010 obrís les portes el restaurant La cuina de l’Uribou. El seu restaurant té personalitat pròpia i, a més a més dels plats tradicionals japonesos, també gaudeix d’una bona oferta de menús (incloent menús pel migdia). Accepten sol·licituds de plats especials i comandes diverses, donant així una oportunitat als més curiosos per trobar-hi plats que no poden trobar a altres restaurants del país nipó.

  • Nom:
    • La cuina de l’Uribou
  • Localització:
  • Telèfon, horari i dades d’interès:
    • 93 114 81 93‎.
    • Servei de menú diari, menú degustació i menjar per endur. Atenen també sol·licituds de plats especials i comandes.
    • De 13h a 15h30 i de 20h00 a 23h30, tanquen els dilluns i la nit del 3r dimecres de mes.
    • Lloc per unes 40 persones en dues sales.

Poc després de visitar Can Kenji, vam conèixer un amic del xef Kenji i el seu restaurant, Taka a la cuina de l’Uribou. A mitjan agost, el Can Kenji i la Cuina de l’Uribou es van unir per fer una doble sessió especial: Taka feat Kenji. Eren només dues nits, però una trucada ràpida ens va donar l’oportunitat de fer-nos-hi un forat. Suposo que el fet que fos a l’agost, ens deixava més possibilitat d’aconseguir-ne lloc.

Aquest va ser el menú del qual vam gaudir en aquesta sessió especial. Pel nostre gust, els plats van anar de menys a més, deixant pels últims 4 les millors seleccions:

Així doncs, queda pendent anar a la cuina de l’Uribou en una “sessió” normal, tant sigui al migdia o a la nit. Pel que he vist, les possibilitats són diverses i bones.

Hi ha una altra activitat molt interessant que fan en aquest restaurant el primer dissabte de cada mes: maridatge de cuina japonesa amb cerveses (junt amb el sommelier i elaborador de cerveses Guillem Laporta (creador i fundador de la cerveteca), primer celler cerveser de Catalunya; i, ara, amb el projecte HomoSibaris. No hi he anat, però està a la llista de coses per fer!

Guillem



Aquesta entrada s'ha publicat dins de Amb parella, Comandes, Cuina a la vista, Cuina d'autor, Cuina japonesa, Cuina tradicional, Decoració atractiva, Eixample Esquerre, Entre 10€ i 20€, Entre 20€ i 35€, Menú degustació, Menú migdia, Per emportar / take away i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *