Mosquito Tapas

El Mosquito Tapas és un petit local del Born en què hi podreu trobar Dim Sum de Hong Kong i altres dumplings xinesos. També estan especialitzats en cerveses, i en tenen una gran selecció de cerveses artesanes catalanes i de tots indrets d’Europa.

En aquest local, sense pretensions de grandesa, hi trobareu un bar de tapes com els de casa. La diferència rau en què les tapes són xineses amb influències d’altres cuines asiàtiques. A nosaltres ens van recomanar aquest local des del Can Kenji. El local és petit i té tant taules per parelletes com taules un pèl més amples per grups (reduïts això sí). La cuina està a la vista i ,tant ells com el servei, són molt eficients. Del servei també cal destacar la seva empatia en tot moment, et sents ben tractat en tot moment. El fet de dir que es tracta d’un local de batalla no és pas cap crítica, més aviat al contrari! Un local de tapes com aquest encaixa perfectament en aquest tipus de local! He de confessar que jo hi anava pensant que era un local de cuina japonesa, però llegint la seva web abans d’anar-hi ja vaig descobrir que no ho era pas. Crec que és un local que es mereix una visita de tant en tant.

 • Nom:
  • Mosquito Tapes Exòtiques
 • Localització:
 • Telèfon, horari i dades d’interès:
  • 93 268 75 69.
  • Cerveses artesanes de barril i d’ampolla, catalanes i de tot Europa.
  • Horari: dilluns (19h30 a 00h30); dimarts (13h00 a 00h30); dimecres (13h00 a 00h30); dijous (13h00 a 01h00); divendres (13h00 a 02h30); dissabte (13h00 a 02h30); diumenge (13h00 a 00h30).
  • Lloc per unes 30 persones en dues zones.

Vam triar unes quantes tapes, érem dos, per compartir òbviament. La carta està dividida en tapes fredes, calentes, tempura, dolces, …També tenen una carta força completa de cerveses de tot tipus: artesanes, de barril, d’ampolla i algunes de més conegudes.

Parelleta de cerveses: Guineu de Sitges (la Rossa) i una cervesa blanca belga (Blanche de Namur):

I per tapes vam tastar (les fotografies en ordre): tapa de bambú (l’amiga arquitecta no n’havia menjat mai); dumpling d’ànec; pa xinès farcit de vedella; dorada amb una salsa picant molt bona; una última tapa de la qual no en recordo els ingredients. De postres, no hi ha fotografia, vam demanar un Daifuku de maduixa que estava boníssim, amb la textura ideal tant per fora com per dins!

Molt bona relació qualitat-preu, 15€ per cap, i el servei era atent. La cuina no parava i servien a bon ritme. El local estava ple tot i ser un dimarts, però com que havíem reservat no vam tenir problemes. A partir de les 22h30 el local començava a tenir més espai lliure, suposo que els primers en arribar ja marxaven, ja que es tracta d’un local de molta rotació degut a la rapidesa en servir i menjar!

Guillem

Aquesta entrada ha esta publicada en Born, Cervesa, Cuina a la vista, Cuina japonesa, Cuina tradicional, De batalla, Entre 10€ i 20€, Tapes, Tapes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *