va de Sitges: SoCa i Can Laury

La bonica vila de Sitges té molts encants (el Sitges Film Festival per exemple): platges i cales, perdre’s pels seus carrers, la vida nocturna, el Garraf i, com no, una àmplia oferta de restaurants. Avui us en comentaré un parell, els quals he visitat últimament.

El primer de tot és el SoCa (Southern California), una franquícia ambientada segons l’estil del Sud de Califòrnia i amb menjars com Quesadillas, Burros, Tacos, Grill, Fajitas i una gran varietat de vins i cocktails. Hi ha un altre local a Saragossa.

Es troba al carrer Sant Gaudenci número 9 de Sitges amb telèfon per fer reserves 93 894 30 46. Obren de 13h00 a 16h30 i de 19h00 fins ben entrada la nit.

L’altre local es troba al Port d’Aiguadolç i ens ofereix peixos i mariscs frescos, els seus plats mes destacats són l’arròs caldós, fideuada i suquet de rap. Tenen terrassa, que es cobreix parcialment per les èpoques més fresques.

El restaurant es diu Can Laury, amb un preu aproximat d’uns 30€ per cap cada vegada que hi he anat. Sempre faig un pica-pica i un arròs i fideuada per acompanyar.

Guillem



Aquesta entrada ha esta publicada en Cocktails, Cuina catalana, Cuina de mercat, Cuina mexicana, Cuina tradicional, Decoració atractiva, Entre 20€ i 35€, Marisc, Peix, Sitges, Terrassa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *