…una de BACALLÀ: Bacallà amb salsa de porros i pebrot vermell

Aquesta salsa es pot fer per acompanyar qualsevol tipus de peix o també l’he feta per acompanyar un bon pollastre fet sencer al forn o bé una cuixa o una espatlla de be al forn…

El bacallà salat el podeu comprar del congelat que venen que ja està dessalat. Queda molt bé!

Ingredients:

1 tall de bacallà dessalat gran per persona o bé 2 de més petits

1 pebrot vermell

2 porros

1 pot de salsa de tomàquet petit

Oli d’oliva

Brou de verdures o aigua

Farina blanca

Sal, pebre negre i una mica de sucre

Preparació:

* En una olleta antiadherent hi poseu una mica d’oli, a continuació hi afegiu els porros tallats a rodanxes i el pebrot tallat a tires fines. Ho deixeu coure fins que estigui cuit. Ho aneu remenant perquè es cogui tot uniformement

* Seguidament hi poseu el tomàquet i el brou de verdures. Si no teniu brou podeu posar-hi aigua, no queda tan saborós, però també seveix. Deixeu que faci xup-xup a foc lent. Salpebreu la salsa al vostre gust. Jo sempre poso una mica de sucre, per treure l’àcid del tomàquet.

* En una paella petita hi poseu una mica d’oli. Quan estigui calent hi fregiu el bacallà prèviament descongelat, escorregut i enfarinat. El fregiu per totes dues bandes fins que quedi rosset i cruixent.

* Poseu el bacallà en una safata i al voltant la salsa. I ja està a punt per menjar. És una salsa ben sencilla de fer i queda molt bona. Sempre podeu afegir o canviar les verdures al vostre gust.

Bon profit!

Iaia Laura

Aquesta entrada ha esta publicada en Receptes de salses, Receptes de segon plat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *